Κριτικές Detoxic

 • Αναστασία
  Είχα συχνά το στομάχι και είχε προβλήματα με την καρέκλα. Πήγα στο γιατρό μετά τις δοκιμές αποδείχθηκε ότι δεν έχουμε παράσιτα. Μάλλον επειδή ο σκύλος που ζει στο σπίτι. Για να θεραπεύσει τα δυσάρεστα συμπτώματα βοήθησε . Μόλις το καψάκιο πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά. Μια εβδομάδα αργότερα, και πάλι ενεργά τρέχει το πρωί. Ένα μήνα αργότερα, οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι παρασιτικών σκωλήκων όχι.
  Detoxic
 • Raul
  Αντιμέτωποι με τα σκουλήκια για πρώτη φορά. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς θα μπορούσαν να εμφανιστούν. Προβληματισμό μου, συνειδητοποίησα ότι είχα μολυνθεί τους, τρώγοντας ωμά λαχανικά και φρούτα βρώμικο. Έχασα 8 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήμουν βασανίζεται από συνεχή κόπωση και κεφαλαλγία. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο, αλλά συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν βοηθούν να απαλλαγούμε από τα σκουλήκια. Είδα μια διαφήμιση για Detoxic στο Διαδίκτυο. Αποφάσισα να δοκιμάσω γιατί η υγεία της χειροτέρεψε. Στο τέλος, μετά από ένα μήνα μετά την εφαρμογή παράσιτα εξαφανίστηκε.
  Detoxic
 • Ιωάννα
  Το παιδί μου είχε μολυνθεί στο νηπιαγωγείο. Οι γιατροί έδωσαν τα αντιπαρασιτικά φάρμακα. Αλλά ο γιος δεν μπορούσαν να το πιουν συνεχώς εμετό από τα φάρμακα. Ήταν αφόρητα πικρή. Ένας φίλος με συμβούλεψε είναι το παιδί σας να θεραπευτεί. Παρήγγειλα το προϊόν στην ιστοσελίδα του. Ήταν να πιει το παιδί. Είχε μια δυσάρεστη γεύση, και ο έμετος, ο γιος μου δεν ήταν. Δέκα μέρες πέρασαν τις εξετάσεις, τα αυγά από μικροσκοπικά παράσιτα δεν βρέθηκε.
  Detoxic
 • Mustafa
  Detoxic λειτουργεί αποβάλλει τα παράσιτα. Για μένα αυτό που πραγματικά με βοήθησε να απαλλαγούμε από Giardia. Μετά την αφαίρεση των κυττάρων αποκατασταθεί. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι η αποκατάσταση των φθαρμένων ιστών του σκουλήκια. Μου αρέσει πραγματικά αυτό το προϊόν επειδή είναι ασφαλής, δεν έχει παρενέργειες.
  Detoxic
 • Xeyale
  Συρρικνώθηκε σκουλήκια από τη γάτα. Μερικές φορές ξεφεύγει στο δρόμο. Κάπου είδα τον εαυτό μου, και μου το έφερε. Προσπάθησε να αντιμετωπίζονται με τα συνήθη φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρό, αλλά κακό για την στάση τους. Βρήκα στο Internet ναρκωτικών Detoxic. Διέταξε, την κοπή του μήνα. Το φάρμακο είναι καλά ανεκτό. Οι δοκιμές έδειξαν ότι είμαι υγιής.
  Detoxic
Εκτίμηση Detoxic
4.6
16